ماشین سازی تیام

قالب های کامپوزیتی

کامپوزیت با حرارت گرفتن  قابلیت تغییر شکل دادن پیدا کرده و می توانند به فرم مورد نظر ما در بیایند. سپس با کاهش میزان حرارت سختی خود را بدست می آورند. این مواد بعد از مذاب شدن و تزریق، شکل محفظه قالب خود را می گیرد.

در روش قالب گیری تزریقی ماده گرم محفظه قالب را پر می کند در این روش ماده گرم و محفظه قالب سرد است که پس از تزریق مواده به شکل و فرم قالب در می آید و سخت می شود.

 

توضیحات

قالب های تزریق کامپوزیتی

مواد کامپوزیتی با حرارت گرفتن  قابلیت تغییر شکل دادن پیدا کرده و می توانند به فرم مورد نظر ما در بیایند. سپس با کاهش میزان حرارت سختی خود را بدست می آورند. این مواد بعد از مذاب شدن و تزریق، شکل محفظه قالب خود را می گیرد.

مخزن کامپوزیت، مخزن فاییرگلاس

تانک‌ها و مخازن کامپوزیتی به مخازنی اطلاق می شود که دارای دیواره ای از جنس کامپوزیت باشند که مشکلات متعددی که در صنایع مختلف در هنگام استفاده از مخازن نگه داری سیالات مختلف وجود دارد که مهمترین آن خوردگی می‌باشد که مخازن و تانک‌های کامپوزیتی، استحکام را در کنار مقاومت بالا در برابر خوردگی به همراه دارد. مخازن ذخیره فایبرگلاس (Fiberglass) قابلیت ذخیره سازی انواع سیالات خورنده و مواد شیمیایی و همینطور مخازن تحت فشار با حجم بالا حاوی گازهای خورنده دارا می باشد.

مخزن تولید شده از کامپوزیت قابلیت های مکانیکی و شیمیایی را پوشش می دهد و دسته بندی های مختلفی براساس مواد به کار رفته و شیوه تولید این مخازن وجود دارد.

انواع مخزن کامپوزیت در صنایع مختلف و مصارف شخصی و خانگی کاربردهای مختلفی دارد. مخزن‌های کامپوزیتی اغلب برای ذخیره و نگهداری آب آشامیدنی، مواد سوختی همچون نفت، گازوییل، بنزین، مواد شیمیایی، انواع سیالات، انواع گرانول، انواع مواد غذایی و کودهای مایع مورد استفاده قرار می گیرد.

مخازن کامپوزیتی مزایای بسیار زیادی نسبت به مخازن قدیمی‌تر دارند و از این رو استقبال بسیار خوبی از آن ها شده است. بازده بالای کاری، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، مقاوم در برابر تاول زدگی، پایداری و مقاومت حرارتی، مقاومت محیطی بالا، سهولت تعمیرات، وزن سبک و استحکام ویژه بالا از جمله مزایای این مخازن است.کیسه کامپوزیت، در موارد بسیاری کاربرد دارد از جمله برای سیالات اسیدی، برای نگهداری آب دریا، جهت حفظ سیالات قلیا، برای حلال های قطبی و در راستای استفاده در صنایع غذایی است.

از سوی دیگر به دلیل مزایای مخازن کامپوزیتی در شبکه توزیع آب آشامیدنی، فاضلاب خانگی و صنعتی، آبیاری، جمع آوری آب سطحی، تصفیه‌ خانه‌ها، سیستم انتقال آب دریا، صنایع شیمیایی و نفت و گاز و پتروشیمی و سیستم‌های اطفای حریق کاربرد دارد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قالب های کامپوزیتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست